Nieuwe waterontkalker en waterreiniger voor op boten van Dometic heet Spot Zero Water Purifier

PERSBERICHT
dometic_waterzuiveraarEtten-Leur – Dometic Benelux B.V. introduceert de Dometic Spot Zero Water Purifier. De Spot Zero Water Purifier reinigt water aan boord van vaartuigen en zorgt dat het water na het wassen van het vaartuig en tijdens het opdrogen geen vlekken achterlaat. Na het reinigen is het water niet alleen geschikt als water om te wassen, maar ook om te drinken, koken en te douchen.
In water zit afhankelijk van land en regio een bepaalde hoeveelheid minerale afzettingen zoals kalk, silica en calcium. Als het water opdroogt blijven deze stoffen achter en veroorzaken vlekken op de oppervlakten. De Dometic Spot Zero filtert tussen de 95 en 99 procent verontreinigde stoffen uit alle soorten water. Het resultaat is kalkvrij zacht, puur water dat tijdens het drogen geen sporen achterlaat. Omdat het water zacht is, is er ook minder reinigingsmiddel nodig om de boot schoon te krijgen.
Gebruik water om te reinigen, koken, wassen of te drinken
Omdat er geen vlekken op het vaartuig achterblijven, hoeven deze ook niet met een doek weggeveegd te worden waardoor tijd vrijkomt om leukere dingen te doen. Bijkomend voordeel: de wax-laag op de lak niet aangetast en blijft de lak als nieuw. Gekraste of aangetaste lak leidt onherroepelijk tot waardevermindering van het vaartuig.
Elimineer bacteriën, virussen en cystes
De Dometic Spot Zero filters verwijderen verontreinigde stoffen zoals bezinksel, gegranuleerd actief koolstof, chloor, chlooramine en zware metalen. Een speciaal membraam laat water door, maar houdt tussen de 95 en 99 procent schadelijke stoffen zoals (legionella) bacteriën, radioactieve verontreiniging en moleculen tegen. Hierdoor wordt de kans op virussen en cystes aan boord geëlimineerd. De Spot Zero Water Purifier zuivert leidingwater van de jachthaven of ligplaats. In combinatie met de Dometic Sea Xchange SE/SX/XTC Watermaker kan van zout zeewater drinkwater gemaakt worden. Door zijn uiterst compacte afmetingen en lage gewicht is de Dometic Spot Zero geschikt voor alle soorten en maten pleziervaartuigen.
Belangrijkste voordelen Dometic Spot Zero Water Purifier
• Elimineert watervlekken
• Verwijdert 95 tot 99 procent opgeloste vaste stoffen
• Verwijdert virussen, cystes en bacteriën uit het water
• Droogwrijven niet nodig
• Verlengt de levensduur van wax en lak
• Maakt zuiver drink- en douchewater
• Compact ontwerp
• Zeer laag energieverbruik
• Zeer laag geluidsniveau en trillingen
• Beschikbaar in 473 en 322 liter per uur uitvoeringen
Meer informatie www.dometic.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X