Informatie voor de watersporter

Nieuwe website Dezeisvoormij.nl richt zich op luxe boten, exclusieve woningen en bijzondere auto’s

PERSBERICHT
Steenwijk – Dezeisvoormij.nl is een website met uitsluitend exclusieve boten, jachten, woningen en auto’s. Een site waar je ‘iets aparts’ vindt of zoals een van de initiatiefnemers zegt “een site waar je niet iets zoekt, maar altijd iets vindt.”
Op de website draait alles om de sfeer en beleving van de producten en er wordt veel aandacht besteed aan het overbrengen van die emotie. Een website waar even in weg kunt dromen, met fraaie foto’s en films. Alles met het motto ‘geluk is niet te koop is, maar luxe kan je wel een stuk gelukkiger maken.’ De deelnemende bedrijven hebben zich ten doel gesteld dat de aanbiedingen op DIVM iets unieks moeten hebben, qua exclusiviteit, qua prijs of qua uitvoering. ‘Deals’ voor luxe producten die je niet zo maar ergens anders zal aantreffen.
Een groot verschil met algemene vraag- en aanbod sites is dat op DIVM achter elk product een kwaliteitsbedrijf staat. Bedrijven waarop je kunt vertrouwen. Omdat het aanbod voortdurend wisselt, denken de initiatiefnemers dat bezoekers nieuwsgierig blijven en op een gegeven moment vinden waarnaar ze eigenlijk helemaal niet op zoek waren.
De deelnemende bedrijven zijn Mared Marine, Jachthaven Poelgeest, Steeler Yachts, Van Ditshuizen Makelaardij, onder andere gespecialiseerd in recreatief vastgoed op A1 locaties en Autobedrijf Marco van Beek. De laatste is recent uitgeroepen tot BOVAG autobedrijf van het Jaar in Nederland. Marco van Beek: “Op het gebied van internet en social media gingen wij al erg ver, omdat het de beste manier is om sneller, beter en met meer beleving te communiceren met onze klanten. Even een filmpje maken voor een klant die van verre moet komen voor een auto doen we bijvoorbeeld al als een standaard service. Met DIVM hopen we een nieuwe doelgroep te bereiken, die ons misschien anders niet zou gevonden.”
Jules van Ditshuisen verwacht ook een breder publiek voor met name exclusief en specifiek vastgoed. “Op de grote huizensites gaan mensen op zoek op basis van bepaalde zoekcriteria. Voor een bijzonder aanbod blijkt de ‘hit’ toch vaak toevallig tot stand te komen via andere kanalen”. Het ligt in de bedoeling dat de site in de nabije toekomst wordt uitgebreid met high-end audio- en videoproducten en lifestyle-artikelen.
Meer informatie www.dezeisvoormij.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht