Informatie voor de watersporter

Nieuwigheden HISWA Innovatieprijs 2011 Op De HISWA Amsterdam Boat Show

Van 1 tot en met 6 maart 2011 krijgt de HISWA in de Amsterdam RAI voor het eerst een ‘Nieuwe Producten Plein’. Daar ziet u straks een bredere selectie van wat er zoal is ingestuurd voor de HISWA Innovatieprijs 2011, waaronder ook de nominaties, en het winnende product. Want dat wordt straks op 1 maart tijdens de opening van de HISWA bekend gemaakt. Sinds deze week zijn de genomineerde nieuwigheden al openbaar:

de WinGPS 5 Navigator van Stentec (“geavanceerd navigatiesysteem met een gedetailleerde routeplanner voor binnen én buitenwater”),Onesails zeilen (“duurzaam, zacht en soepel, zonder harsgaren”)
en niet minder dan drie producten van On-Deck, te wetenOrganic Ropes (“milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en tóch niet onderdoend voor traditionele lijnen”),de Harken Rewind Radial Lier (“zowel om in te halen als gecontroleerd te vieren”) enhet Imhoff Offshore Rescue Jacket (“met lichtstrips die vanzelf aangaan bij onderdompeling en acht uur blijven branden”).

Supervoordelig vanuit het hele land naar de HISWA in Amsterdam
U kunt nu uw HISWA-toegangskaarten online bestellen. Voor 16,00 euro in plaats van 17,50 euro aan de kassa. Scheelt toch even 1,50 per kaart. Bovendien maakt u kans op één van de tien Laser Bugs of Zodiac rubberboten compleet met Yamaha motor. En wie z’n toegangskaart online koopt, krijgt voor maar 7,50 euro een 2e klas NS-dagretour vanaf elk NS-station in Nederland naar station Amsterdam RAI. Dat is mooi geregeld door de HISWA Amsterdam Boatshow.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht