Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Christophe Meijer en Natasja van den Bos nieuwe eigenaar van Zeilschool Pean

PERSBERICHT

Akkrum – Zeilschool en groepsaccommodatie Pean, in het Friese merengebied bij Akkrum, krijgen per 1 maart 2011 nieuwe eigenaren. Ids en Tine Hemminga hebben hun bedrijf overgedaan aan Christophe Meijer en Natasja van den Bos.

Christophe en Natasja zochten al jaren naar een passend zeilsportbedrijf. Christophe, zelf professioneel zeiler voor de Clipper Stad Amsterdam, en Natasja zullen vooralsnog geen ingrijpende veranderingen doorvoeren. Het nautisch bedrijf is al meer dan 40 jaar één van de grootste zeilinstituten in Nederland. Pean staat bekend om het hoge niveau van de zeillessen en de goede sfeer tijdens de zeilkampen. De verbouwde oude stal en hooiberg hebben kamers voor 130 gasten en worden geprezen om hun ligging middenin de natuur.  (uitgebreid bericht)

Meer informatie: www.pean.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *