HISWA-programma van Laura Dekker bekend

Amsterdam – Deze week is zeilmeisje Laura Dekker de hele week op de Hiswa. Vanwege de te verwachten belangstelling is haar programma nu bekend: wie ‘ons nationale zeilmeisje’ in levende lijve wil zien, kan op de openingsdag om 16.00 uur voor vragen en handtekeningen terecht op de stand van Cure Watersport Media, en reserveert op alle overige HISWA-dagen een halfuurtje van 13.45 – 14.15 uur in het Zeiltheater. (Zeilen)

2 gedachten over “HISWA-programma van Laura Dekker bekend”

  1. Na regelmatig jouw informatieve en zeer leesbare weblog gelezen te hebben, is het leuk om jou in levende lijve te zien op de Hiswa. Ik ken geen meisje dat zoveel lef en oplossend vermogen bezit. Zondag kom ik naar jouw verhaal luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *