Burgemeester Belgische Oudenburg stelt maquette toekomstige jachthaven voor

Oudenburg (België) – Het voorstel tot het inplanten van een jachthaven aan Plassendale komt oorspronkelijke van het plaatselijke comité dat intussen niet meer bestaat. Burgemeester Ignace Dereeper had wel oren naar dit voorstel.

Een jachthaven aan Plassendale? Dat leek lange tijd een utopie. Maar burgemeester Dereeper vond bij dit voorstel van comité Plassendale steun bij de dienst Waterwegen Zeekanaal. Na veel wikken en wegen is de maquette van de toekomstige jachthaven, die deels op Oostende en deels op Oudenburgs grondgebied komt, klaar. Er zou plaats zijn voor 40 tot 60 jachten. Alleen het financiële plaatje moet nog worden ingevuld. (Krant van West-Vlaanderen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *