Informatie voor de watersporter

Upgrade 2012-vloot van Leboat-vaarvakanties ondermeer met nieuwe en hybride modellen om elektrisch te varen

PERSBERICHT
Rotterdam – Vaarvakantiespecialist Le Boat is trots een grote investering in nieuwe boten aan te kondigen voor het seizoen 2012. Daarbij worden 145 van de meest populaire modellen compleet vernieuwd. Vanaf komend seizoen kunnen klanten kiezen uit de hybride en niet-hybride versie van de innovatieve Le Boat Vision, een uniek model dat afgelopen jaar is geïntroduceerd. Het comfort en gemak van deze boot is inmiddels de nieuwe standaard voor de plezierbinnenvaart van de toekomst geworden. “We zijn geweldig blij dat we onze vloot uit kunnen breiden en de branche in de juiste richting kunnen leiden door de meest comfortabele boten gecombineerd met de grootste keuze aan modellen en vaarroutes aan te bieden”, aldus Cheryl Powell, Chief Executive Officer van Le Boat.
De Vision
Na de uiterst succesvolle lancering in de zomer van 2011 bestaat nu de mogelijkheid uit een hybride of een niet-hybride model van de Vision (onderdeel van de 1500 serie) te kiezen. De Visionhybride biedt klanten de ultieme mogelijkheid in ‘stilte’ te kunnen varen. De brandstofefficiëntie is opzienbarend, de boot bespaart maar liefst 2 uur brandstof per dag. Dit model geeft klanten de kans de nieuwste innovaties op het gebied van groene technologie te ervaren. Beide modellen hebben een lichte, open en moderne uitstraling. Iedereen aan boord heeft, naast de privacy van de designer-hutten – allen uitgerust met een eigen badkamer, flatscreen tv, airco – de mogelijkheid in de ruime salon te vertoeven. Het stuurwiel is zowel bovendeks als benedendeks te vinden waardoor in elk klimaat zonder problemen gevaren kan worden. Buiten zijn ruime zitplaatsen te vinden, waar men onder het genot van een gasbarbecue van de omgeving kan genieten. Door de krachtige boegschroef is kort manoeuvreren kinderspel en dankzij de makkelijk te bedienen joystick is aanmeren eenvoudig. De Vision is beschikbaar in Frankrijk en Duitsland, in totaal worden 62 boten aan de vloot toegevoegd voor het seizoen van 2012.
De Mystique
Een andere boot die vaker op de Europese waterwegen bewonderd gaat worden is de enorm populaire Mystique. Deze stijlvolle boot, met ruimte voor zes personen, beschikt over een comfortabele salon compleet met 17 inch LCD TV, DVD speler, stereosysteem en airconditioning. De perfecte boot voor zowel gezin als vriendengroep op zoek naar compleet comfort dankzij de nieuwste technologie. De 13 nieuwe boten worden geplaatst in verscheidene Le Boat bases in Frankrijk, Nederland en Duitsland.
De Royal Mystique
De Royal Mystique beschikt over dezelfde stijlvolle en moderne kenmerken als de Mystique, zich onderscheidend door de meer intieme optie voor twee koppels of gezin. Twee ruime hutten, een groot zonnedek met kookplaat en koelbox en een volledig uitgeruste keuken zorgen voor een comfortabel huis – weg van huis met ruime leefmogelijkheden en praktisch gemak voor iedereen. Klanten van Le Boat kunnen genieten van de 13 nieuwe Royal Mystiques in Engeland, Frankrijk, Belgie, Nederland en Duitsland.
Upgrades van boten
Naast de investering in nieuwe boten renoveert Le Boat ook een flink aantal boten uit de bestaande vloot. Het exterieur, motoren, keukens, badkamers en slaapkamers worden vernieuwd. Bovendien wordt de technologie uitgebreid met mogelijkheden voor MP3, TV en DVD. Het verbouwingsproject beslaat in totaal 145 boten die gereed zullen zijn voor seizoen 2012. Het gaat onder meer om de Elegance, Clipper, Royal Classique, Classique Star en de Grand Classique modellen
Meer informatie www.leboat.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht