Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

De Sloepenmarkt Grou presenteert tijdens Kerstshow meer dan 75 gebruikte sloepen, cruisers en ‘spetterende Nieuwjaarsknallers’

PERSBERICHT

Grou – De Sloepenmarkt nodigt alle belangstellenden uit voor haar kerstshow 2011 van 28 tot en met 30 december. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn wij verhuisd naar Grou. We beschikken nu over 2.600 m2 overdekte showroom plus een vorst en condensvrije winterstallingruimte en dat laten wij u graag zien. Het aanbod op onze nieuwe locatie is fors uitgebreid,  tijdens de kerstshow kunt u meer dan 75 sloepen en cruisers bekijken met verschillende spetterende nieuwjaarsknallers.

Let op: in verband met de feestdagen zijn wij van 24 tm 27 december en van 31 december tm 3  januari gesloten!

Meer informatie www.sloepenmarkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *