“Een plezierjacht kopen of verkopen kun je helemaal zelf”

AMSTERDAM – Steeds vaker speelt het internet voor makelaar wanneer we een huis of auto willen (ver)kopen. Maar als het om een boot gaat, zou een jachtmakelaar onmisbaar zijn – vanwege de ingewikkelde procedure. “Onzin”, vindt ondernemer Jort van Sisseren (31). “Ook een plezierjacht aanschaffen of verkopen kun je helemaal zelf.”

Van Sisseren bevindt zich niet op onbekend terrein, want komt uit de jachtbouw en verkoop: “Ik verbaasde me over het conservatieve businessmodel, en het viel me op dat men de perfecte boot steeds vaker via internet zoekt.” Met deze praktijkervaring richtte hij DoeHetZelfJachtmakelaar.nl op. (De Telegraaf Vaarkrant,  www.doehetzelfjachtmakelaar.nl)

Eén gedachte over ““Een plezierjacht kopen of verkopen kun je helemaal zelf””

  1. Ik heb ook mijn zeiljacht verkocht via internet, een makelaar was niet nodig. Ik heb mezelf van tevoren goed ingelezen. Toch denk ik dat voor sommige mensen een jachtmakelaar een uitkomst is, zij beschikken over veel kennis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *