Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Proefvaart allereerste Princess 40M succesvol verlopen

PERSBERICHT

Heusden – Half maart heeft ‘hull nr. 1’ van de Princess 40M haar eerste proefvaart gehad en is met vlag en wimpel geslaagd. Hoewel ze nog niet al haar uitrusting aan boord heeft, voldoet ze volledig aan de gestelde verwachtingen. Dit betekent dat ze de beoogde topsnelheid, indien volledig uitgerust, van 23 knopen zal behalen.

Opmerkelijk is de lage verandering in houding tussen statisch en volle snelheid van slechts 1,5 graden. Ook heeft ze voldaan aan de strenge geluidsnormen, welke de werf zich heeft gesteld en is dus extreem stil. Gebleken is dat ze weinig hekgolven wegzet wat een goede romp effici├źntie aangeeft. Op de foto vaart ze met 18 knopen.

Meer informatie www.princess-yachts.nl en Princess 40M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *