Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Bolt Internationaal Boottransport vervoert 22 meter lang zeiljacht Bougainville van Drachten naar Zaandam

PERSBERICHT

Drachten – Het transport naar Claasen Shipyards Zaandam van de romp van de 72 ft (21,95 m) lange Bougainville veroorzaakte een grote file vanaf het laadadres Mast Yachtpainting in Drachten richting de A7. Door de breedte van ruim 5.65m en transportlengte van 30m was het een hele operatie om vanaf het Buitenstvallaat, waar Mast Yachtpaint gevestigd is, op de snelweg A7 te kunnen komen. Vooral de verkeersremmende maatregelen, verkeersborden en rotonde ’s moesten met zorg genomen worden. Alleen al het traject Mast Yachtpaint – A7 duurde 45 minuten. Het overige verkeer liep heel wat vertraging op, maar heeft een pluim verdiend voor het begrip.

Meer informatie www.boltboattransport.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *