Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Vanaf vandaag voor scheepsdiesels zeer geschikte diesel tanken bij Jachtstalling Groningen

Groningen – Vanaf vandaag is het mogelijk om diesel aan het water te tanken bij JSG aan de Stockholmstraat 3 te Groningen (Finse haven). Naast de stalling, de verhuur van doe-het-zelf ruimte, de onderhoud en reparatie is dit de nieuwste service van ons bedrijf.

Wij verkopen TRAXX diesel van BP. Deze diesel is vooral geschikt voor scheepsdiesels. Dankzij zijn sterke reinigende werking en hoge cetaangetal lopen motoren effici├źnter, en dus zuiniger en schoner. Bovendien bevat TRAXX een bacteriebestrijder en waterafscheider, waardoor de kans op bacteriegroei en verstopte filters tot een absoluut minimum beperkt wordt.

Meer informatie Jachtstalling Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *