Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Botenwacht start onder de naam Botenwacht Plaza een site voor gratis watersportadvertenties

PERSBERICHT

Schaijk – Botenwacht Nederland is sinds 2003 bekend als landelijk pechhulpverlener voor de pleziervaart, maar intussen doet Botenwacht meer dan dat alleen. Zo werd onlangs Botenwacht Plaza ge├»ntroduceerd. Hiermee komt Botenwacht tegemoet aan de vraag naar een gratis koop en verkoopsite speciaal voor de watersport.

Gratis adverteren op grote advertentiesites is er haast niet meer bij. Voor vele rubrieken moet men intussen betalen. Daarbij zijn dit soort sites intussen zo groot dat je er niet aan ontkomt om bijna dagelijks je advertentie tegen betaling omhoog te plaatsen om nog een beetje op te vallen. Botenwacht Plaza is een gratis advertentieplatform en is toegankelijk voor zowel particulieren en bedrijven. Nieuwe en gebruikte watersportartikelen kunnen in meerdere rubrieken gratis op Botenwacht Plaza worden aangeboden. Botenwacht Plaza is nu online. U kunt dan ook nu uw gratis advertenties plaatsen.

Meer informatie www.botenwacht-plaza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *