Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nieuw digitaal magazine ‘Polyclassic Zeiler’ voor liefhebbers klassieke polyester zeiljachten

PERSBERICHT

Naarden – Old Salt Watersportpublicaties heeft het eerste nummer van het gratis tweemaandelijkse e-magazine ‘de Polyclassic Zeiler’ online als bladerbrochure gepubliceerd.  Het magazine richt zich op liefhebbers van klassieke polyester zeiljachten. Vaste  onderdelen vormen het nieuws en de artikelen van de Federatie Polyclassic Zeiljachten en daarbij aangesloten organisaties van eigenaren. Om de maand geeft ‘de Polyclassic Zeiler” ook een nieuwsbrief uit.

Meer informatie www.oldsaltwatersport.nl,  www.polyclassics.nl en de link naar het e-magazine Polyclassic Zeiler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *