Bestuur jachthaven Scharendijke stapt op na conflict met watersportvereniging

SCHARENDIJKE – Het bestuur van de stichting Jachthaven Scharendijke stapt op. Dat heeft het bestuur medegedeeld aan de leden van de watersportvereniging Scharendijke en de ligplaatshouders in de haven.

Het stichtingsbestuur kan niet uit de voeten met de opdracht die de algemene ledenvergadering op 20 april gaf om een bemiddelingstraject in te zetten voor het conflict met de watersportvereniging. (PZC)

Eén gedachte over “Bestuur jachthaven Scharendijke stapt op na conflict met watersportvereniging”

  1. Vandaag passant in de haven. 29,90 euro voor een enkele overnachting? Waarvoor???? De boot is 12mtr…
    Port Zeeland is bijna 10euro goedkoper, met toegang tot alle faciliteiten en ook heeeeeeel mooi. Scharendijke is een vriendelijke plaats, maar in deze jachthaven kom ik niet meer, principekwestie. Bootlieden uitkleden is uit de tijd beste stichting!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *