Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

80-Jarig Amsterdams familiebedrijf Gebr. Weinholt neemt jachthaven Meerzicht aan Braassemermeer over

PERSBERICHT

Rijnsaterwoude – Met ingang van heden is Jachthaven Meerzicht aan het Braassemermeer overgegaan in handen van Gebroeders Weinholt b.v., voormalig eigenaars van Jachthaven/Werf Gebr. Weinholt aan de Korte Ouderkerkerdijk te Amsterdam. Door onteigening door de gemeente Amsterdam is het 80-jarige bedrijf gedwongen geweest de deuren te sluiten.

Na anderhalf jaar is er nu een nieuwe locatie: Jachthaven Meerzicht aan het Braasemmermeer. Men heeft daar de mogelijkheid om een (normale) ligplaats buiten te hebben, maar er zijn ook 2 grote waterhallen, waar ligplaatsen zijn. In de waterhallen zijn nog een paar plekjes vrij. Buiten zijn meer plekken beschikbaar. Ook een winterstalling is aanwezig. De Jachthaven wordt op dit moment opgeknapt.

De winkel zoals in Amsterdam gevoerd, zal niet meer doorgezet worden. Wel zal er een magazijn komen met daarin boot-artikelen waar men dringend behoefte aan kan hebben. Ook de reparaties etc. zoals uitgevoerd in Amsterdam, zullen weer tot de mogelijkheden behoren. U vindt Jachthaven Meerzicht aan de Herenweg 55, 2465 AB Rijnsaterwoude. Telefoonnummer: 0172-508204. Email: info@gebrweinholt.nl

Meer informatie www.gebrweinholt.nl

2 gedachten over “80-Jarig Amsterdams familiebedrijf Gebr. Weinholt neemt jachthaven Meerzicht aan Braassemermeer over”

  1. Welkom aan het mooie Braassemmermeer.
    Wij wensen U een goede en fijne bedrijfsvoering toe.

    Bertus en Carla van Velzen,

    Galgekade 15, 2371 EL Roelofarendsveen.
    wij zijn uw overburen recht tegenover jachthaven Meerzicht.

  2. Hoi neven Weinholt, ik lees jullie belevenissen en dacht dat jullie nog steeds aan de Ouderkerkerdijk zaten dus niet,ik ben familie van.jullie, groetjes paula bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *