Onervaren zeilers Marije den Breems en Marco Hollebeek vertrekken met vijfjarig zoontje op wereldreis met houten zeilkotter

Leiden – Zeilervaring hebben ze nog niet met hun houten Deense zeilkotter Silverland. Toch gaan docente en journaliste Marije den Breems en aannemer Marco Hollebeek uit Leiden binnenkort met hun vijfjarig zoontje op wereldreis. Na een korte spoedcursus van een ervaren zeezeiler wordt de praktijk hun leerschool. Portugal is de eerste bestemming, daarna als alles bevalt en meezit, de Carieb. “We zijn echte lefgasten…we gaan het gewoon flikken,” aldus Marco.

Vandaag de eerste aflevering van een nieuwe internetserie ‘VAARwel NEDERLAND’, waarin de redactie van Zeilen, dit bijzondere vertrekkerspaar zal volgen. Overigens meldt dezelfde redactie voor een volgende serie programma’s nog op zoek te zijn naar soortgelijke vertrekkers initiatieven. (Productie Eric van Staten / Yvonne Ransijn – Zeilen)

5 gedachten over “Onervaren zeilers Marije den Breems en Marco Hollebeek vertrekken met vijfjarig zoontje op wereldreis met houten zeilkotter”

  1. Tof lieverds, emotionele ship…
    Trots op jullie, love uuu….
    Thieu, xxx

  2. Leuk om jullie te volgen, me zoons doen ook aan kitesurfen, jullie komen op mooie plekken zeg {jaloers} haha gr sonja kuyt, van tante marry, je moeders zus xx

  3. Hallo Marije,alles oke.Je ziet er super sterk en gelukkig uit.Goed zo.Doe je voorzichtig,liefs je oude Roxy-vriendin Bernadette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *