Op Ierse kust vergane zeilschip Astrid komt naar Vlissingen, eigenaar houdt hoop op reparatie

VLISSINGEN – Het zeilschip Astrid, dat eind juli schipbreuk leed voor de Ierse kust, komt naar Vlissingen. De berging begint zo snel mogelijk. Of het schip gerepareerd kan worden, is nog steeds onzeker. Een Iers bedrijf is inmiddels begonnen met voorbereidingen voor de berging van de Astrid. De verzekering dekt de kosten.

Als het zeilschip nog te redden is, dan wil eigenaar De Kam een stichting oprichten om geld bij elkaar te krijgen voor de reparatie. (PZC,┬á‘Zeilschip Astrid wordt volgende week maandag 9 september geborgen’- Omroep Zeeland)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *