Superjachtbouwer Heesen Yachts in Oss verkoopt eerste Project Galatea voor zo’n 20 miljoen euro

Oss – Weer een verkoopsucces voor de Nederlandse superjachtbouwer Heesen Yachts. Het Engelse BYM News meldt dat het eerste 40 meter lange ‘sportieve motorjacht’ van het type Project Galatea is verkocht. Het bouwnummer YN 15640 vaart met de ‘juiste balans tussen kracht en comfort’ toch mooi 28 knopen met marmeren badkamer, en Frank Laupman of Omega Architects design en al.

De ‘Active Interceptor’ en de ‘zero-speed Seakeeper’ gyro stabilisatoren moeten het leven op zee onder alle omstandigheden voor werkelijk iedereen draagbaar houden.

Het jacht wordt op dit moment in Oss gebouwd en begin 2014 te water gelaten. Na proefvaarten op de Noordzee zal de toekomstige eigenaar het schip in maart 2014 in ontvangst kunnen nemen. (BYMNews, Yacht World, en Heesen Yachts)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *