Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Jachtwerf Reeuwijk bouwt de Sluiper sloep speciaal voor elektrisch varen

PERSBERICHT

sluiper_reeuwijkReeuwijk – Jachtwerf Reeuwijk brengt de Sluiper 21 op de markt. Een tijdloos gelijnde sloep met een mooie zeeglijn en traditionele spiegel. Het model is speciaal ontworpen om elektrisch te varen.

De rompvorm met rechte boeg en lange waterlijn resulteert in een zeer efficiënt energieverbruik. Met het standaard AGM accupakket van 16 kW heeft de sloep een actieradius van 100 km bij een snelheid van 8 km/u. Met de Bellmarine 4,2 kW elektromotor ligt de maximum snelheid op 12 km/u.

Het ruime interieur biedt plaats aan circa acht personen en heeft praktische opbergmogelijkheden voor onder andere de zwemtrap en buiskap. Het ontbreken van de kabelaring en de afwerking met onbehandeld teakhout geeft de boot een modern uiterlijk en accentueert de mooie belijning.

Doordat de productie van de boot volledig op de werf in Reeuwijk plaatsvindt heeft de klant veel inspraak in de afbouw. Jachtwerf Reeuwijk is er in samenwerking met ontwerper Peter Bosgraaf in geslaagd een unieke sloep met perfecte vaareigenschappen op de markt te brengen

Specificaties :
Lengte 6,30 m
Breedte 2,30 m
Kruiphoogte 0,90 m
Waterverplaatsing 950 kg
Diepgang 0,55 m
Prijs vanaf € 34.950,-

Meer informatie www.jachtwerfreeuwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *