Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

‘Bewaarneming’ of ‘verhuur van bergplaatsen’ bepalen aansprakelijkheid bij schade tijdens winterstalling

PERSBERICHT

Amsterdam – In oktober verscheen een artikel in de Waterkampioen over brandschade bij een winterberging. Dat heeft een aantal vragen opgeroepen bij HISWA leden over de HISWA voorwaarden. Met de winsterstallingsperiode voor de deur, goed om hier even bij stil te staan. Het artikel is gebaseerd op een uitspraak van enige tijd geleden over een klant die brandschade had bij winterstalling. Daarbij zou sprake zijn geweest van bewaarneming in plaats van huur van een bergplaats. Hoe zit het eigenlijk?

Meer informatie HISWA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *