Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

12-Voetsjol zeilklasse viert 100-jarig bestaan met uitgifte van postzegel die iedereen kan kopen

PERSBERICHT

12voetsjol_100In 2014 is de 12-voetsjol honderd jaar een erkende zeilklasse in Nederland. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er een postzegel uitgegeven met het jubileumlogo. De verkoop van de postzegels is niet beperkt tot leden van De Twaalfvoetsjollenclub. Integendeel, iedereen kan deze zegels kopen om brieven of ansichtkaarten te frankeren. De zegels worden aangeleverd in velletjes van 10 zegels en kosten 8 euro per vel. De zegels zijn te bestellen (ten minste 2 velletje) door voor 20 februari een mail te sturen naar twaalfvoetsjollenclub@gmail.com met vermelding van naam, adres en de gewenste hoeveelheid postzegels en maak tegelijkertijd het verschuldigde bedrag over op rekening NL14INGB0003067490 ten name van Twaalfvoetsjollenclub. De bestelling is pas compleet als het bedrag op bovengenoemde rekening staat. De bestelde postzegels zullen begin maart worden toegestuurd. (Zeilen)

Voor meer informatie www.twaalfvoetsjollenclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *