Grote kans op jachthaven bij Gelderse Heveadorp in 2015

HEVEADORP (Renkum) – De kans is groot dat Heveadorp in het vaarseizoen van 2015 over een jachthaven beschikt. De Stichting Heveahaven werkt aan een haven en zowel Rijkswaterstaat en gemeente lijken mee te willen werken.

Crowdfunding
​Heveahaven werkt met een begroting van 90.000 euro. 40.000 daarvan moet uit crowdfunding komen. Leden lenen de stichting 1.750 euro en krijgen daarvoor een certificaat dat recht geeft op een ligplaats in de haven. Daarnaast moet er per jaar 100 euro per meter boot worden betaald. De overige 50.000 betreft een lening. (De Gelderlander)

Eén gedachte over “Grote kans op jachthaven bij Gelderse Heveadorp in 2015”

  1. hallo,
    goed bezig daar!!
    als ik ook wil instappen met geld inleg van é1.750,- is er dan ook nog een pleke voor mij en mijn bootje van 6 mtr. ?
    mvg
    tjerk visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *