Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Yamaha beloont nieuwe buitenboordmotor kopen met gratis Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker

PERSBERICHT

yamaha_bluetooth
De Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker ziet er niet alleen stoer en ruig uit, maar is tevens erg handzaam. Met zijn compacte vorm, groots geluid en draadloze opties is deze Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker echt een must have voor elke watersporter.

Schiphol-Rijk – Wie in de actieperiode van 1 mei t/m 31 juli 2014 een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor koopt, ontvangt gratis een Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker.

Actievoorwaarden:
• Bij aankoop van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor van het model F9.9J, FT9.9L, F15C, F20B, F25D of FT25F bij een officiële Yamaha-dealer, ontvangt u een Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker (adviesverkoopprijs € 149,00) gratis.

• U mailt een kopie van de aankoopnota met daarop vermeld het model, serienummer en uw NAW-gegevens naar: ymnlmarine@yamaha-motor.nl of per post aan Yamaha Motor Nederland B.V., afd. Marine, Postbus 75033, 1117 ZN Schiphol en u ontvangt vervolgens de Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker thuis.

• De nieuw gekochte Yamaha-buitenboordmotor moet geregistreerd zijn in het garantieregistratiesysteem van Yamaha.

• De actieperiode van de Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker loopt van 1 mei t/m 31 juli 2014. De inzendingen of kopie aankoopnota dienen uiterlijk 15 augustus 2014 bij Yamaha Motor Nederland binnen zijn.

• Deze Yamaha PDX-B11 Bluetooth speaker verkoopactie is geldig zolang de voorraad strekt en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Meer informatie yamaha-motor.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *