Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Het unieke scheepsmotoren museum ’t Kromhout in Amsterdam houdt 11 Mei Open Dag

Amsterdam – Museum ’t Kromhout bestaat dit jaar 40 jaar en organiseert daarom op 11 mei een open dag.  Er zijn gratis vaartochtjes in oude sleepbootjes en voor de kinderen is er een wedstrijd met zelfgemaakte minibootjes die ter plekke kunnen worden gemaakt.

Het bekende Amsterdamse scheepsmotoren museum is uniek omdat meer dan 40 oude motoren werkend worden getoond. Dit geeft een beeld van de staat van de techniek, de werkomgeving en van het ambachtelijke scheepsbouwen in lang vervlogen tijden. (De Telegraaf Vaarkrant, Werfmuseum ’t Kromhout)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *