Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Meldpunt overlast waterplanten in Randmeren van 2 tot 16 juni geopend

Nieuwegein – De afgelopen jaren zorgde overmatige waterplantengroei voor de nodige overlast voor de watersporters op de randmeren. Ook dit jaar zullen er, na de relatief zachte winter, de nodige problemen ontstaan.

Watersporters kunnen hun klachten over overlast melden op een speciale website www.gastvrijerandmeren.nl Klik vervolgens op de button ‘Overlast waterplanten? Meld het hier’. Klachten kunnen gemeld worden tussen 2 en 16 juni. Op basis van de klachten zal bepaald worden waar vanaf eind juni in de randmeren gemaaid zal gaan worden.

Meer informatie www.watersportverbond.nl

Eén gedachte over “Meldpunt overlast waterplanten in Randmeren van 2 tot 16 juni geopend”

  1. Rondom Dode Hond Eemmeer alweer waterplantengroei. Heel vervelend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *