Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Spanjaard heeft ‘mobiele trap-schroef voor de fietsboot’ bedacht en droomt van nieuwe olympische sport

pedaal_bootVigo (Spanje) – Zo simpel, en hij begrijpt zelf niet, waarom hij het pas in de 21-ste eeuw heeft moeten uitvinden. De Spanjaard Elias Bruno Ribeiro is er van overtuigd dat zijn vinding de wereld aan de vooravond doet staan van een nieuwe sport, misschien wel van een olympische sport. Met ook nog een tandem-variant. Alleen hoe bereik je de kritische massa?

Want deze trapschroef moet nog wel verder ontwikkeld worden. En daarvoor ontbreken hem de middelen. Via de weg van de publiciteit hoopt hij nu een investeerder ge├»nteresseerd te krijgen om zijn ‘mobiele trap-schroef voor de fietsboot’ op de markt te brengen. Zijn emailadres is eliasbruno23@yahoo.es (Nauticlink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *