Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

HISWA start in Amsterdam samen met ROC Friese Poort de opleiding Allround Medewerker Watersportindustrie

PERSBERICHT

Amsterdam – HISWA Vereniging trekt ten strijde om het tekort aan technisch personeel in de watersportindustrie tegen te gaan. De branchevereniging doet dit ondermeer door een mbo-opleiding voor Medewerker Watersportindustrie naar Amsterdam te halen. Het is de eerste mbo-opleiding voor de watersportindustrie in het westen van het land. Ge├»nteresseerden zijn van harte welkom op de informatiemiddag op donderdag 9 april van 16.00 tot 18.00 uur in Amsterdam.

HISWA Vereniging start in september 2015 in samenwerking met ROC Friese Poort de opleiding Allround Medewerker Watersportindustrie. De opleiding op mbo-3 niveau duurt twee jaar en stoomt studenten klaar voor een baan in de watersportindustrie. HISWA Vereniging ziet het als een taak om te zorgen voor voldoende instroom van technisch gekwalificeerde medewerkers in de watersportindustrie. De branchevereniging wil hiermee de vergrijzing en een tekort van technisch geschoold personeel in de watersportindustrie tegengaan.

Meer informatie www.hiswa.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *