Dimitri Simons en Ewout Lubberink willen meedoen aan Mini Transat


productie Eric van Staten / Zeilen TV

Delft – Het Team Solo, bestaande uit Dimitri Simons en Ewout Lubberink, heeft als doelstelling deelname aan de Mini Transat 650 in 2015 en 2017. De Mini-Transat is een van de zwaarste solo zeilwedstrijden in de wereld. Solo moeten de zeilers in 28 dagen non-stop zeilen, in een boot van 6,5 meter, de Atlantische Oceaan oversteken. (Zeilen)

Eén gedachte over “Dimitri Simons en Ewout Lubberink willen meedoen aan Mini Transat”

  1. Hallo Dimitri ,hoorde van Jozien Wiskerke uit Rilland,dat je momenteel in Arrecife ligt,ik woon op Fuerteventura was graag bij je langs gekomen ,ontbreekt alleen de tijd. Wens je heel sterkte en race snelheid toe,volg je op Minitransat.Ben zelf ook met een 22m Jongert Las Palmas-Guadeloupe gezeild. Zeiltijd 21 dagen ,zal jij niet nodig hebben,SUCCES. Wouter Boot Fuerteventura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *