Bijna twee uur vast in zelfbedieningssluis in Vlaardingen

VLAARDINGEN – Wat precies de oorzaak was, daar werd nog even over gediscussieerd door de sluiswachter en de eigenaren van twee boten. Het probleem was in ieder geval duidelijk: twee boten waren dinsdag aan het eind van de middag vast komen te liggen in de Vlaardinger Driesluizen, op de overgang van de Kortedijk naar de Hoogstraat.

De betreffende sluis is een zelfbedieningssluis; door 2 euro in de automaat te werpen wordt deze sluis in werking gezet. Er hangt echter ook een soort koord waaraan getrokken kan worden en gebeurt dat twee keer dan wordt er een noodstop geregistreerd, volgens de sluiswachter. Waarschijnlijk is het daar misgegaan en het duurde anderhalf uur voordat het probleem was opgelost. (Vlaardingen24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *