Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nieuw polyester motorjacht Integrity 47XL wordt in september de Europese primeur bij Swanta Yachting

PERSBERICHT

De nieuwe Integrity 47Xl van Swanta Yachting
De nieuwe Integrity 47Xl van Swanta Yachting
Hilversum – Swanta Yachting introduceert in september de Integrity 47Xl. Dit nieuwe Integrity model heeft een aansprekende styling, geweldig comfort in combinatie met zeer goede vaareigenschappen. De Integrity 47Xl is gebouwd met veel
oog voor detail en kent tal van luxe elementen. Binnenwater of de zee, dit schip is ontworpen om u veilig te laten genieten.

De waterverplaatsende rompvorm, de breedte van de romp, de lange kiel en het gewicht geeft dit schip goede vaareigenschappen ook als het er wat ruiger aan toe gaat. Gebouwd in polyester “hand lay up “ met extra lagen vinylester voor extra sterkte, duurzaamheid en osmose bescherming. De gelcoat zorgt voor de prachtige afwerking van de romp.

Het schip is eenvoudig te varen. Naast de stuurstand is een pantograaf deur. Bovendien zijn er zowel aan bakboord als aan stuurboord deuren in de verschansing die het aan land gaan vereenvoudigen. Het grote zwemplatform, voorzien van RVS beugels, maakt het aanleggen in de marina eenvoudig en veilig.

Het schip is 360 graden rond begaanbaar. De gangboorden zijn breed en overdekt en voorzien van een stevige RVS railing. Het ruime achterdek heeft comfortabele banken voorzien van zit en rugkussens met daaronder opbergruimte. De teaktafel is verstelbaar.

Er is een speciale opbergkast voor het reddingsvlot bereikbaar vanaf het zwemplatform. Verder is daar een heet/koud water douche. Een extra groot luik op het achterdek geeft toegang tot een zeer grote bergruimte voor fietsen, bijboot en andere zaken. Verder kunt u, indien gewenst, hier uw wasmachine en diepvries plaatsen.

Door een fraaie RVS schuifpui komt u in de salon. De keuken is direct achter de schuifpui geplaatst en voorzien van een elektrische kookplaat en microwave. Een 130 ltr koelkast en veel opbergruimte in kastjes en laden maken deze keuken compleet.

De salon heeft een L-vormige zithoek met daar tegenover twee stoelen. De TV is ingebouwd en komt met een druk op de knop uit een kastje omhoog. De stuurman heeft een echte kapiteinsstoel en heeft alle benodigde instrumenten tot zijn beschikking.

Er zijn twee hutten. De voorhut, mastercabin, heeft een groot dubbel eilandbed en is ruim en voorzien van vier hang- en legkasten, spiegels en verdere opbergmogelijkheden. De hut heeft een dekluik en aan beide zijden twee patrijspoorten die te openen zijn. Er is een ruime badkamer met daarbij een apart door een glasdeur gescheiden douche. De tweede hut bevindt zich aan bakboordzijde en heeft twee bedden. In een aparte ruimte een toilet/douche gelegenheid. Ook hier weer ruime opbergmogelijkheden.

De toiletten zijn elektrisch en er is een RVS vuilwater tank. De afwerking van de gebruikte materialen staat op een hoog niveau. De houtsoort is mat gelakt Amerikaans licht eiken en in combinatie met een donkere houten vloer geeft het een luxe uitstraling.

Er zijn veel extra opties mogelijk. Een upgrade naar een zwaardere motor Cummins QSB6.7 480PK geeft de boot een topsnelheid van 16 knopen, terwijl de standaard John Deere u een topspeed van 12 knopen geeft. Verder boeg en hekschroef, Naiad stabilizers, Webasto verwarming, Raymarine navigatie, teakdekken, inductie koken, wasmachine, zwaardere Onan generator.(standaard 4KW generator) en nog meer mogelijkheden.

De 47XL wordt semi-custom gebouwd. Uw wensen kunnen worden vervuld. De 47XL meet 14.40×4.35×1.40 meter. Gewicht 15.000 kg.De doorvaarhoogte is 3 meter met neergeklapte radarmast. Standaardmotorisering John Deere 225PK, 4 Kw Onan generator. 1200 liter diesel en 700 liter water.

Met een bezoek aan de Integrity 47XL krijgt u natuurlijk de beste indruk. Leverbaar vanaf 1 september.

Meer informatie www.integritytrawlers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *