Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Uitreiking ‘Motorbootvaren-prijs’ tijdens opening Boot Holland op 12 februari 2016

PERSBERICHT

Heerenveen – In afwijking van wat eerder is bekendgemaakt, zal de uitreiking van de Motorbootvarenprijs 2015 plaatsvinden tijdens de openingsbijeenkomst van de Boot Holland watersporttentoonstelling op 12 februari 2016 in Leeuwarden.

Het Bestuur van de Stichting Bevordering Motorbootvaren is er zeer gelukkig mee dat Pieter Fokkema, beursmanager van WTC Expo, de mogelijkheid geeft om deze jaarlijkse Motorbootvarenprijs in een feestelijke ‘motorbootambiance’ op deze beurs uit te laten reiken. Het is bekend dat Boot Holland zich van oudsher onder andere speciaal op motorboot-vaarders richt en zeer populair is onder deze groep watersporters. De prijs is hier dan ook uitstekend op z’n plaats.

De genomineerden voor deze prijs worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Meer informatie www.motorbootvarenprijs.nl en www.boot-holland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *