Wat doet superjacht Lady Lara van steenrijke Kazak aan Passengers Terminal Amsterdam?

Amsterdam – Op de plek waar normaal gesproken alleen cruiseschepen liggen, is nu een privéjacht afgemeerd: aan de Veemkade ligt de Lady Lara, het superjacht van de Kazachstaanse miljardair Aleksander Mashkevich.

Het enorme schip, zo’n 91 meter lang, met verschillende balkons en een teakhouten dek en een geschatte waarde van zo’n 150 miljoen euro, arriveerde maandagavond in het Amsterdamse IJ. Het is het grootste jacht dat ooit in Amsterdam afmeerde, volgens de website Superyachttimes. De Lady Lara ligt nu achter gesloten hekken bij de Passengers Terminal Amsterdam. (Het Parool, De Telegraaf Vaarkrant, Superyachttimes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *