Alweer in jachthaven Limburgse Wessem loods met plezierjachten afgebrand

Wessem – In de jachthaven van het Limburgse Wessem heeft een grote brand gewoed. Er stond een loods met plezierjachten erin in brand. Er zijn geen gewonden gevallen. Het nablussen gaat volgens de brandweer nog een hele tijd duren.

Het is niet de eerste keer dat er een grote brand is in de jachthaven van Wessem. Een jaar geleden gingen zo’n twintig boten verloren. Toen ging het om brandstichting. Daar werden meerdere mensen voor aangehouden. (NOS, De Telegraaf, ‘Onrust onder booteigenaren’ – Hart van Nederland, ‘Nieuwe brand lijkt aangestoken’- NOS, ‘Echtpaar in shock na brand jachthaven: ‘Verbijsterend toeval” – RTLNieuws)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *