Russen kopen in surseance verkerende Engelse werf Fairline Boats

Oundle, Northamptonshire (Engeland) – Twee Russische investeerders met een achtergrond in de jachtwereld, en de industrie van hoogtechnologische producten, IT en media hebben het in surseance verkeerde Engelse Fairline Boats gekocht. Ze staan borg voor de continu├»teit van de werf en zullen alle eerder bestelde schepen alsnog uitleveren. Wie deze investeerders zijn en wat de koopsom is, vermeldt het vandaag verschenen persbericht niet. Wel dat Fairline Boats voortaan Fairline Yachts zal heten. (Nauticlink, TradeOnlyToday.com, www.fairline.com)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *