Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Ledenvergadering ondernemersvereniging Nautisch Enkhuizen op woensdag 30 maart 2016

PERSBERICHT

Enkhuizen – Op woensdag 30 maart vind de algemene ledenvergadering plaats van de ondernemersvereniging Nautisch Enkhuizen, een samenwerkingsverband van alle watersport gerelateerde bedrijven in Enkhuizen met als doel een betere bereikbaarheid en service voor de watersporter dankzij een centraal aanspreekpunt en gemeenschappelijke site. Daarbij wil Nautisch Enkhuizen graag de onderlinge banden en samenwerking tussen watersportondernemers versterken bij grotere projecten.

Deze algemene ledenvergadering vindt plaats op 30 Maart 2016, 19.00 uur in Restaurant Watermusic Tussen 2 havens 9, 1601 EM, Enkhuizen. Tijdens deze avond stelt Nautisch Enkhuizen de vereniging en activiteiten voor aan mogelijke nieuwe leden en de pers. Wij geven een terugblik op de afgelopen twee jaar en schetsen ook in regionaal verband de toekomstige ontwikkelingen.

Meer informatie www.nautischenkhuizen.nl en Westfriese Bedrijvengroep Enkhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *