Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nieuwe samenwerking tussen Boot & Fun Berlin en HISWA te Water

Amsterdam – De populaire bootshows van Berlijn en Amsterdam gaan samenwerken. Door het bundelen van krachten willen de beurzen meer internationaal publiek trekken.

Het uitwisselen van kennis en contacten en het promoten van elkaars beurs is de basis van de samenwerking. De HISWA te water van 30 augustus tot en met 4 september 2016 is de enige Nederlandse in-water-bootshow. Projectmanager Michelle Jonker: “Nederlandse boten staan wereldwijd bekend om hun goede kwaliteit. Om de meeste Nederlandse bouwers bij elkaar te zien moet je de HISWA te water bezoeken. De markt in Duitsland trekt weer aan, daar spelen wij met deze samenwerking op in. De kennis van de Duitse markt kunnen wij goed gebruiken om hen te enthousiasmeren om de HISWA te water te bezoeken. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Door meer samen op te trekken bereiken we internationaal meer dan wanneer wij als HISWA te water dat alleen doen.”

Boot & Fun in Berlijn, van 24 tot en met 27 november 2016 maakt de laatste jaren een enorme groei door. Daniel Barkowski, projectleider van Boot & Fun: “Berlijn wordt als groot watersportgebied steeds bekender en ook het publiek weet onze bootshow steeds beter te vinden. Wij willen Nederlanders uitnodigen om onze beurs te bezoeken en om dit te combineren met de mooie watersportgebieden van Berlijn. Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met de HISWA te water. Samen bereiken we meer. “

Komende periode werken de beurzen hun samenwerking verder uit. Beide beurzen hopen dat deze samenwerking het begin is van meer samenwerking met internationale boot shows in de toekomst.

Meer informatie www.hiswatewater.nl en www.boot-berlin.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *