Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Open Dag jachthaven Nauerna op 7 mei in teken van ligplaatsen, jachtservice en sloep huren in de Zaanstreek

PERSBERICHT

nauernaAssendelft, Zaanstad – Op zaterdag 7 mei van 14.00 tot 17.00 kunt u een kijkje komen nemen bij Jachthaven Nauerna. U kunt een meevaren in de sloepen, die verhuurt worden door Amsterdam Nautic. En bij brasserie DokG op het haventerrein staan een hapje en drankje klaar voor iedereen. Heeft u vragen over het onderhoud van uw schip, dan staat Jachtservice Haarlem tot uw beschikking. Hier kunt u alle advies krijgen over scheepsbetimmeringen, gelcoat en polyester reparaties. Verder zal Dutch Tourism aanwezig zijn om u de leukste ‘wat er te doen valt’-tips van onze mooie Zaanstreek te geven.

Meer informatie www.jachthavennauerna.nl

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *