Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Zeezeilschool ‘Zeezeilers van Marken’ bestaat 35 jaar en geeft korting op alle zeilreizen

PERSBERICHT

zeezeilers_35Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van Marken’ bestaan 35 jaar. Deze eerste volledige zeezeilschool van Nederland, heeft sinds haar oprichting in 1981 de zeezeilerij en het ‘open water’ op een verantwoorde wijze dichter bij een grote groep Nederlanders gebracht. Ter gelegenheid hiervan houden ‘De Zeezeilers’ een mooie jubileumactie van 5% korting op alle reizen.

Zeezeilen spreekt tot de verbeelding van een nog steeds groeiende groep mensen: vakantie, wind en water voelen, vrijheid en grenzen verleggen. Tegelijkertijd samen iets doen en beleven. Inmiddels maken honderden mensen elk jaar kennis met de diversiteit van het zeezeilen en de nautische uitdagingen. Lees meer

Ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan, willen we al deze mogelijkheden nog eens extra in het zonnetje zetten met de volgende aanbieding. Vanaf nu tot en met 19 juni heeft u 5 % korting op alle reizen die u boekt.

Meer informatie www.zeezeilers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *