Nieuwe jachthaven Noorderhaven in Zutphen geopend

ZUTPHEN – Met een spectaculaire show is zondagmiddag in Zutphen de jachthaven Noorderhaven officieel geopend. De haven gaat later dit jaar plek bieden aan 49 boten. Onder meer een helikopter, een jetski, een parachutesprong en twee flyboarders maakten onderdeel uit van een enerverende show in de nieuwe haven. (deStentor)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Eén gedachte over “Nieuwe jachthaven Noorderhaven in Zutphen geopend”

  1. Tja, van alles over verkoop woningen/appartementen maar nergens iets te vinden over exploitatie van de haven….. Vereniging? Stichting? Gemeentehaven? Verkoop ligplaatsen? Makelaar weet ook van niets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *