Elektrische sloepen van Happy Whale te huur bij Schreiershoek Recreatie in Dokkum

Dokkum – Wethouder van Dokkum Pieter Braaksma heeft vrijdagmiddag de nieuwe elektrische sloepen van Schreiershoek Recreatie officieel in gebruik genomen. Hij deed dit door aan de Diepswal in Dokkum een eerste tocht met een van de boten te maken. Wanneer er met een gemiddelde snelheid wordt gevaren kunnen de boten twee dagen vooruit zonder op te laden. Ze zijn er gekomen mede op initiatief van Happy Whale. (in-dokkum.nl, www.schreiershoek.nl, www.happywhale.nl)

Eén gedachte over “Elektrische sloepen van Happy Whale te huur bij Schreiershoek Recreatie in Dokkum”

  1. Een bijzonder goede ontwikkeling. Minder lawaai- en stank -overlast.
    Zie artikel hoe u ook een dieselboot kan ombouwen naar een elektrische variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *