‘Vertrouwensbreuk’ bevaarbaar maken Apeldoorns Kanaal en petitie vanwege uitsluiting motorjachten

WAPENVELD – Drie Wapenveldse organisaties zijn een petitie gestart voor het bevaarbaar maken van het noordelijke deel van het Apeldoorns Kanaal. De stuurgroep Veluwekroon besloot onlangs voorlopig af te zien van het beweegbaar maken van de bruggen over het Apeldoorns Kanaal in Wapenveld en Hattem. De petitie is daarop een reactie.

Veluwekroon vindt dat eerst meer duidelijkheid moet komen over de hoogte van de te verwachten onderhoudskosten en hoe die redelijkerwijs opgebracht kunnen worden. De stuurgroep wil voorlopig alleen varen met kano’s en sloepen toestaan. (deStentor)

Eén gedachte over “‘Vertrouwensbreuk’ bevaarbaar maken Apeldoorns Kanaal en petitie vanwege uitsluiting motorjachten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *