Gezin Heerema minder gelukkig met deelname vader aan non-stop solo zeilrace rond de wereld Vendée Globe

Les Sables d’Olonnes (F) – De eerste en enige deelnemer aan de werkelijk zwaarste zeilrace ter wereld – non-stop solo rond de wereld – is de Nederlander Pieter Heerema. Het IJslandse televisiestation Icelandic TV interviewde de 64-jarige zeiler over de boot, z’n leven aan boord en ook over de reacties van zijn familie. (video-tijd 3:48) “Ze zijn er niet gelukkig mee. Mijn twee dochters zijn zo boos dat ze er niets over willen horen, mijn twee zonen vinden het wel cool, maar tonen het niet, en mijn vrouw heeft na maanden stilzwijgen uiteindelijk gezegd ‘hoe ik er ook over denk, je doet het toch (..), ik zal je er daarom bij helpen‘. En dat doet ze op formidabele wijze.” (Nauticlink, Vendée Globe)

2 gedachten over “Gezin Heerema minder gelukkig met deelname vader aan non-stop solo zeilrace rond de wereld Vendée Globe”

  1. Pieter, ik volg je! Weet niet of het allemaal zo verstandig is maar dat ik slechts bijzaak. Je bent een mengeling van doortastendheid, moed, vastberadenheid en op deze leeftijd een voorbeeld voor iedereen! God speed!

  2. Het is niet de enige deelnemer, maar wel de enige Nederlandse deelnemer aan de solo zeilrace!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *