Boot Düsseldorf 2017 alweer groter dan ooit en crisis compleet vergeten

Düsseldorf – De zeventien hallen staan voller dan ooit met boten tijdens de komende editie van Boot Düsseldorf. De grootste indoor botenbeurs ter wereld verwelkomt vanaf 21 januari watersporters vanuit alle sectoren.

“De crisis is voorbij, we mogen weer genieten!”, jubelt de nieuwe Duits-Griekse beursdirecteur Petros Michelidakis.

Wie een dagje Boot Düsseldorf doet, kan het beste soepele wandelschoenen aantrekken. In de 17 hallen staan meer dan 1650 exposanten. Thema’s op de beurs zijn sport, toerisme, refit, materieel, zeilen en motorboten. Speciaal voor jongeren wordt dit jaar ‘The Wave’ opgebouwd, surfen in een waterbak op een kunstmatige golf. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan zich wagen aan een rondje SUP-pen. De sport heeft zich bewezen als een blijvertje en is mateloos populair, zelfs op zee. Op de beurs staan de nieuwste boards, waaronder lichtgewicht opblaasbare modellen. (De Telegraaf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *