Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Samenwerking tussen Nederlandse en Belgische verhuurders van goede motorjachten en zeiljachten

PERSBERICHT

Kortgene, Oostende – Het Vlaamse Channel Sailing in Oostende en het Nederlandse Waterfront Jachtcharter uit Kortgene gaan intensief met elkaar samenwerken. Vanaf april 2017 gaan beide partijen elkaars boten te huur aan bieden.

De nieuwe haven van Cadzand Bad in Zeeuws Vlaanderen (Channel Sailing) en Kortgene aan het Veerse Meer (Waterfront Jachtcharter) biedt de huurder veel perspectief voor een mooie watersport vakantie. Met 20 zeiljachten, 7 motorjachten, 7 sloepen en 4 kielboten is er een ruime keus aan vaartuigen voor diverse watersporters.

Meer informatie www.jachtcharter.com en www.channelsailing.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *