Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Capelli Nederland presenteert met de Tempest 800 SUN het summum van RIB luxe, comfort en goede vaareigenschappen op RAI HISWA 2017

PERSBERICHT

Aalsmeer – Tijdens de Hiswa Amsterdam Boat Show van 8 tot en met 12 maart as. in de RAI, presenteert Capelli Nederland de prachtige Tempest 800 SUN.

De Tempest 800 SUN is de ideale boot om uw vrije tijd door te brengen. Dankzij de U-vormige zithoek achterin kunt u uitgebreid socializen en met de teaktafel zelfs heerlijk lunchen of dineren. Deze gezellige zitplaats biedt ultieme luxe en comfort en is met een optionele kit tevens om te bouwen tot een zonnedek. Het comfortabele bolster biedt een praktische en veilige besturing van deze Capelli RIB en is voorzien van een fijne zitting en handrelingen. Onder het bolster is de mogelijkheid een koelkast te plaatsen.

Bij het ontwerp van dit model heeft men de maximale bewegingsruimte aan boord weten te creëren en riante opbergruimtes aangebracht. Aan de achterzijde van de boot is een riant plateau gecreëerd waardoor de zwemtrap voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Dit ruime achterdek dient ook als een stabiele toegang tot de motorruimte.

Met een bewezen romp-ontwerp, een zeer gebruiksvriendelijk binnendek en een méér dan complete uitrusting is deze Capelli RIB aantrekkelijker dan ooit! Een kompas, automatische bilgepomp, een complete set kussens, een douchekit, navigatie verlichting, hydraulische besturing, marine toilet en een ingebouwde brandstoftank van 300 ltr. behoren uiteraard tot de standaard uitrusting van deze fantastische Capelli Tempest 800 SUN.

De bijgesloten afbeeldingen betreffende de standaard kleurstellingen waarin de Tempest 800 SUN wordt geleverd. Mocht u toch een andere kleurstelling wensen? Geen probleem. Met het Customania-programma van Capelli is alles mogelijk!

Specificaties Tempest 800 SUN
Totale lengte : 7,91 mtr.
Totale breedte : 3,05 mtr.
Max. aantal personen : 15 (categorie B) / 18 (categorie C)
Totaal gewicht : 1500 kg
Tube diameter : 64 cm
Max. motorvermogen : 300 PK Extra langstaart

Tijdens de HISWA kunt u ons bij binnenkomst direct vinden rechts in Hal 1 op stand 01.100

Meer informatie www.capelli-nederland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *