Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nieuwe ICOM marifoon M605EURO met geïntegreerde AIS en opname-functie is op afstand en eenvoudig bedienbaar

PERSBERICHT

Nieuw Vennep – Icom introduceert de IC-M605EURO marifoon. Een geavanceerde VHF-marifoon die uw vaartuig perfect aanvult met superieure prestaties, systeemflexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid.

Deze marifoon heeft door het 4.3 inch TFT LCD scherm, de brede kijkhoek en het hoge contrast een optimale leesbaarheid. Met de intuïtieve gebruikers interface is het apparaat eenvoudig te bedienen, zelfs wanneer u er weinig of geen ervaring mee heeft. Hij is volledig op afstand bedienbaar vanaf een optioneel Command Station (extra bedieningspaneel) of Command Mic (handmicrofoon met volledige bediening), die eenvoudig op meerdere plekken in uw vaartuig geïnstalleerd kunnen worden.

De geïntegreerde AIS-ontvanger kan real-time AIS-informatie over scheepsbewegingen op het scherm weergeven en kunt u een geselecteerd AIS-doel direct vanaf het AIS-scherm oproepen door middel van een individuele DSC-oproep. Met behulp van NMEA 2000™ connectiviteit kan de marifoon GNSS, AIS rapporten, DSC oproepinformatiegegevens, radiofrequentie en PGN-lijstgegevens op het netwerk uitwisselen.

Met de zeer goede ingebouwde ruisonderdrukking heeft u geen last van lawaaierige achtergrondgeluiden, dit zorgt voor een heldere communicatie zowel bij het zenden als ontvangen. De marifoon is voorzien van de AquaQuake waterafvoerfunctie en is waterdicht volgens IPX8. Het heeft ook een functie waarbij hij automatisch de laatst inkomende oproep voor twee minuten opneemt, zodat u nooit meer een gesprek hoeft te missen.

Verwachting is dat de IC-M605EURO zomer 2017 leverbaar is.

Meer informatie www.amcom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *