Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Topmodel vouwfiets voor op de boot Brompton maakt fiets nog comfortabeler en minder kwetsbaar

PERSBERICHT

Rotterdam – De Brompton heeft een ergonomische optimaliseringslag gekregen voor nog meer comfort en fietsplezier. De geüpdate modellen zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de 82 dealers in Nederland.

Belangrijkste wijziging is dat de bel en de bedieningshendels van de remmen en versnelling zijn geïntegreerd en voortaan aan de onderzijde van het stuur zijn bevestigd. “Dit zorgt voor meer bedieningsgemak”, zegt Will Carleysmith Brompton’s Chief Design & Engineering Officer. “Het feit dat je nu ook de Brompton zonder meerprijs in twee kleuren kunt krijgen, gaat zeker tot hele coole kleurencombi’s leiden.”

Andere handige nieuwe features zijn de mogelijkheden om een breder zadel te kiezen en een houder voor een USB-oplaadbare lamp (de Rapid Mini Light van Cateye) toe te voegen onder het zadel. Bij de stuurtypes M en H is de stuurvorm ‘ondieper’ geworden, wat tot betere stijfheid en grip leidt.

16 miljoen varianten
De Bromptons worden voortaan standaard uitgerust met de nieuwe ultralichte (42 gram) handgrepen aan het stuur (M-, S- en H-types). Deze zijn eveneens langer, wat bijdraagt aan het fietscomfort. Carleysmith: “Ze zijn daarnaast makkelijk demonteerbaar, wat ongetwijfeld tot nog fraaiere en meer kleurrijke Bromptons in het straatbeeld gaat leiden. Met de introductie van de nieuwe kleuren grijs en fel rood ontstaan er sowieso nog meer mogelijkheden om je Brompton te personalizen.” De Brompton is, inclusief kleurencombinaties, nu al in meer dan 16 miljoen varianten leverbaar.

Meer informatie nl.brompton.com en bromptonjunctionamsterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *