Ambitie en vechtlust lijken weer teruggekeerd bij Vendée Globe zeiler Pieter Heerema


Beelden van Pieter Heerema vlak voor het ronden van Kaap Hoorn

Les Sables d’Olonne – Na het ronden van Kaap Hoorn lijkt het alsof Pieter Heerema nu pas weer zin in de Vendée Globe krijgt en steeds beter overweg kan met zijn boot ‘No Way Back’. Heerema ligt op de één na de laatste zeventiende plaats van de boten die nog in de race zijn. Maar terwijl hij vijf dagen geleden nog 850 mijl achter lag op het ‘match race duo’ Attanasio – Costa is het verschil nu geslonken tot nog maar 550 mijl. Het is niet uitgesloten dat Heerema, die met één van de snelste boten (met foils) van de hele vloot vaart, nu alsnog overtuigd is geraakt in staat te zijn een paar plaatsen in het klassement te klimmen door in elk geval de twee oudste boten te passeren. (Nauticlink, www.vendéeglobe.com, live posities, Twitter – @VG2016)

2 gedachten over “Ambitie en vechtlust lijken weer teruggekeerd bij Vendée Globe zeiler Pieter Heerema”

  1. Met plezier komt de vaart er duidelijk weer in
    Wereld prestatie ,prachtige comeback
    Veel zeilplezier waarde Pieter!!
    Gr Jos fruytier chapeau!!

  2. Pieter, een karakter man zoals jij gaat het gewoon doen. Met veel respect volgen wij jou in het vervolg van deze race. You make sailing great again!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *