Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Blockr Marine introduceert de Pro-Patch, een revolutionair middel om lekkages te dichten op Boot Holland

PERSBERICHT

Groningen – Blockr Marine nodigt geïnteresseerden van harte uit om haar stand (nr 5055) op BOOT HOLLAND van 10 t/m 15 februari te bezoeken. Speciaal voor de beurs geldt een introductiekorting voor deze revolutionaire vinding.

De belofte die Blockr Marine doet: nooit meer lekkage, klinkt menig bootbezitter als muziek in de oren. De Pro-Patch van Blockr Marine is namelijk een waterafdichtend én tegelijkertijd roestwerend product. De Pro-Patch is bij uitstek geschikt om heel eenvoudig als waterafdichtende en roestwerende pakking te gebruiken onder scepters, lieren, luikscharnieren en huiddoorvoeren om een paar voorbeelden te noemen.

Unieke eigenschappen
Het bijzondere van de Pro-Patch is, in tegenstelling tot vele kitsoorten, dat dit materiaal niet veroudert, maar altijd haar adhesiekracht en ondoordringbaarheid behoudt. De Pro-Patch dicht af tegen de extreme elementen op het water. Ook is het product niet milieu-belastend en dus oceaan-vriendelijk.

Beproefd onder zwaarste omstandigheden
Het product is ontleend aan patenten die al jarenlang onder de zwaarste omstandigheden op de wereldzeeën en oceanen door de offshore industrie zijn beproefd. Onder de naam Pro-Patch is de toepassing speciaal voor de pleziervaart doorontwikkeld.

SealWorld, Marine Protection Solutions
Het Groningse bedrijf Sealworld introduceert onder de merknaam Blockr Marine de Pro-Patch op BOOT HOLLAND in Leeuwarden. De Pro-Patch is een revolutionair afdichtings- en roestwerend product, speciaal voor de pleziervaart.

Meer informatie www.blockrmarine.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *